Paul Haers

Paul Haers

Vanaf 1987 ben ik actief in de wereld van de arbeidsbemiddeling. Dit was eigenlijk geen logische keuze met een achtergrond in Bedrijfskunde en Marketing maar het werken met en voor mensen leek mij erg interessant. De eerste jaren heb ik het vak van uitzenden, detacheren, werving & selectie en outplacement geleerd. Om daarna vanuit een managementfunctie te werken aan speciale projecten voor grote opdrachtgevers.

Sinds 1996 heb ik mij bezig gehouden met het bemiddelen van ICT- professionals. Automatisering in de industrie, infrastructuur en op kantoren is natuurlijk niet meer weg te denken. De mogelijkheden van goede automatisering spreken mij aan. Hoe kan je zaken nog gemakkelijker, sneller en klantgerichter laten verlopen? Hoe krijgen professionals de toegang tot deze systemen? En wat kunnen ze er allemaal mee doen?

Ik kan zeggen dat mensen in mijn loopbaan een rode draad vormen. Organisaties worden in mijn visie gemaakt door mensen. Wanneer de medewerkers goed functioneren, zal de organisatie succesvol zijn. Daarom is de vraag naar en aanbod van gekwalificeerde medewerkers in mijn vak zo interessant: wat maakt een medewerker “gekwalificeerd”? , waar zit het verschil tussen “goed” en ” succesvol”? en op welke wijze worden deze medewerkers in de organisatie ingezet? Dagelijkse uitdagingen van onze klanten waarbij ik mijn ervaring mag inzetten.

Sinds 2011 ben ik in dienst van Selectum. De laatste jaren verantwoordelijk voor Operations binnen de Selectum groep.

En waarom bij Selectum? Ik deel met mijn collega’s de passie voor ons vak, de drang naar resultaten en de manier waarop Selectum de mens centraal stelt in haar dienstverlening. Het geeft mij veel energie omprocessen te optimaliseren, te streven naar Operational Excellence en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00