Natasja Scholtens

Natasja Scholtens

Per 1 november 2018 werk ik als financieel administratief medewerker in het team van Selectum. Na omzwervingen, onder andere bij een reisbureau en in de filmwereld, kwam ik terecht bij dit recruitmentbureau voor hoogopgeleide technici. Bij Selectum ben ik verantwoordelijk voor alles op financieel gebied: facturen inboeken, de salarissen van onze kandidaten op tijd betalen, declaraties verwerken en NEN audits begeleiden.

Ik vind werken in een pragmatische, gestructureerde omgeving als Selectum echt een verademing. Iedereen heeft een eigen, duidelijke taak, maar we tonen altijd een open, behulpzame houding naar elkaar toe. Samenwerken is hier heel belangrijk. We sparren veel, maar laten elkaar altijd in onze waarde.

De eerste kennismaking met Selectum voelde al heel vertrouwd. Mijn man is ingenieur, daar krijg ik veel van mee en bovendien leek de technische wereld mij altijd al een prima werkveld om je in te ontwikkelen. Alles bij elkaar was ik getriggerd om te solliciteren bij Selectum.

Wat me opvalt bij Selectum, is het maatwerk voor opdrachtgevers en kandidaten. De contracten worden altijd exact afgestemd op de wensen van beide partijen. Er kan heel veel, als het maar binnen de wet valt. Al die ‘uitzonderingen’ in contracten moet je ook financieel kunnen vertalen. Dat vind ik het leukste van mijn werk. Bij Selectum kan ik me verdiepen in allerlei specialisaties; me helemaal vastbijten in het efficiënt en correct uitvoeren van alle maatwerk opdrachten.

In 2019 zijn we gestart gegaan met een nieuw automatiseringssysteem. Dat zorgt ervoor dat we als Selectum nog meer kunnen groeien in onze dienstverlening en het aantrekken van goede technici en interessante opdrachtgevers. Ik heb veel zin om daar mijn bijdrage aan te leveren!

Sinds ik hier werk (op de maandagen, donderdagen en vrijdagen) kom ik vol energie thuis, lekker op de fiets. De sfeer bij Selectum is goed en we stáán echt voor wat we doen. Ik vind het heel prettig om na werktijd met een goed gevoel voor onze twee kinderen te kunnen zorgen en tijd te hebben voor mijn sportieve uitlaatkleppen zwemmen en tennis.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00