Mark Koster

Mark Koster

Na mijn afstuderen ben ik in vele branches werkzaam geweest voordat ik in 1991 in de detachering belandde. En meteen was mijn interesse gewekt. Het werken met mensen is zo veel interessanter dan met producten.

Mijn start binnen de detachering was bij een bedrijf dat gespecialiseerd was in de technische detachering. Hoewel deze organisatie onderdeel werd van een multinational, kreeg ik in mijn managementrol voldoende vrijheid om een eigen koers te varen. Hierdoor kon ik naast mijn managementvaardigheden ook mijn talenten als ondernemer ontwikkelen. Nadat ik de periode bij deze organisatie had afgesloten ben ik een aantal initiatieven als ondernemer gestart maar op een of andere manier bleef het detacheren van technisch personeel me trekken. Blijkbaar is dit wat ik echt wil doen.

Vandaar dat ik in 2003 besloot Selectum te starten. Het was mijn wens om een organisatie te bouwen met SAMENWERKING als fundament. Gebaseerd op de samenwerking met technische professionals die op zoek zijn naar een interessante baan of opdracht. En natuurlijk ook gebouwd op de samenwerking met opdrachtgevers die gekwalificeerde medewerkers nodig hebben. Om dit doel te realiseren wilde ik graag een team van ervaren accountmanagers hebben. Ervaren mensen die begrijpen waarom samenwerking zo belangrijk is. Al snel waren er mensen uit mijn netwerk geïnteresseerd. Zij hadden ruime ervaring maar ook de “guts” om gezamenlijk deze uitdaging aan te gaan.

Selectum bestaat nu meer dan vijftien jaar. Er staat een solide organisatie met drie divisies. Selectum Techniek voor alle technische functies in de Process Industry. Selectum Bouw & Civiel dat zich richt op functies in de bouw en civiele techniek. En het adviesbureau Selectum Asset Integrity dat gespecialiseerd is in inspectie management. De doelstelling om samen te werken wordt elke dag gerealiseerd. Ik zie dat wij in staat zijn met veel van onze medewerkers lang samen te werken. Wij kunnen deze technische specialisten echt ondersteunen in hun loopbaan. Maar ons succes wordt natuurlijk ook bepaald door de langdurige relaties die wij hebben met onze opdrachtgevers.

En elke dag weer voelen wij de uitdaging om ons zelf te verbeteren en een nog waardevollere partner te worden voor de mensen die voor ons werken en de bedrijven die ons hun vertrouwen geven. Daar blijven wij voor gaan!

 

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00