Werkgevers

Selectum is sinds 2003 een belangrijke partner op het gebied van werving & selectie van technische professionals. Wij leveren technische expertise voor projecten in de Olie & Gas, Zware Industrie, Energie, Offshore, Op- en Overslag, Bouw en in de Civiele techniek. Als full-servicebureau biedt Selectum professionals voor zowel de ontwerpfase van het project als de constructiefase.

Selectum heeft een hoog slagingspercentage in het voorzien van bedrijven van ervaren specialisten. Dat komt door de zeer ervaren staf van accountmanagers, recruiters en backoffice medewerkers. Onze persoonlijke aanpak stelt ons in staat de juiste kandidaat te leveren. Voor ons is niemand zomaar een nummer.
We werken samen met zusterbedrijven om interessante oplossingen aan te bieden op het gebied van veiligheidsmanagement, kwaliteit, Arbo en milieu, certificering en opleidingen.

Werving & selectie

Selectum detacheert veel specialisten op projectbasis en heeft hiermee een goede naam opgebouwd. Ons dienstenpakket is echter veel breder dan detachering.
We kunnen bedrijven ook van dienst zijn met werving & selectie. Op de traditionele manier. Of in combinatie met of in aanvulling op een detachering.
De laatste jaren heeft Selectum zich verder ontwikkeld in het bemiddelen van technische professionals uit het buitenland. Deze kennismigranten doen graag zaken met Selectum. Door onze expat service verloopt de overgang naar een nieuwe baan in Nederland zeer soepel. De positieve referenties hebben ons buitenlandse netwerk in verschillende relevante regio’s hard doen groeien.

Zorgeloos inlenen

Bedrijven doen met vertrouwen een beroep op ons. Dat komt omdat wij van veiligheid serieus werk maken. Wij werken dan ook volgens de VCU-normen en zijn in het bezit van een geldig certificaat VCU (Veiligheids- en gezondheidsChecklist Uitzend- en Detacheringsbureaus).

Onze administratie voldoet volledig aan de NEN 4400-1 normen.

Het project centraal

Wij werven continu nieuwe mensen die we bij onze klanten kunnen inzetten. Allemaal ervaren technische professionals die zich graag aan Selectum verbinden vanwege:

  • Interessante en perfect passende projecten
  • De flexibele arbeidsvoorwaarden
  • Tal van maatwerkafspraken

We nemen zo veel mogelijk werk uit handen van onze kandidaten. Zo kunnen zij zich richten op wat voor onze klanten belangrijk is: het project.

Professional nodig? Laat je nummer achter en wij bellen je terug.

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00