Werken bij Selectum

Met plezier werken aan je toekomst

Als technische professional heb je voldoende keuze in waar je kunt gaan werken. Maar wat is nu echt belangrijk voor jou? Wat maakt werken voor jou plezierig? Waar wil je naartoe werken in de nabije toekomst?

Gemakkelijk solliciteren

Wij maken je het zo gemakkelijk als het kan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of wil je meteen je CV aan ons sturen? Kies op welke manier je dat wilt doen. Bel 070-3242800 of mail info@selectum.nl en informeer naar je mogelijkheden.

Perfect passend werk

Op welke positie kun je jijzelf verder ontwikkelen en je passie voor techniek uitvoeren? En op welke wijze wil jij dat gaan doen? We kennen onze klanten en de projecten als geen ander. Ons ervaren team is in staat jouw wensen en ambitie nauwlettend te vertalen naar een concreet aanbod. Wij gaan op een persoonlijke en eerlijke manier het gesprek met je aan. We spelen altijd open kaart: wat is er voor jou wel en niet mogelijk? Op die manier weet jij als professional altijd waar je aan toe bent!

Je kunt aan de slag door bij Selectum in dienst te komen. Maar ook als ZZP’er heb je bij ons meer dan voldoende mogelijkheden. Wij zorgen voor de passende overeenkomst met goede condities.

Arbeidsvoorwaarden op maat

Iedere medewerker van Selectum heeft arbeidsvoorwaarden die voor hem of haar op maat zijn gemaakt. Dit maatwerk is het gezamenlijke product van jouw wensen en de mogelijkheden. Binnen de wettelijke kaders zoeken wij het pakket wat het beste bij je past. Zonder zorgen kun jij je vervolgens met volle aandacht en energie richten op je loopbaan.

Naast dit maatwerkpakket kent Selectum:

  • Een pensioenregeling
  • Een winstdelingsregeling
  • Mogelijkheden tot een opleidingstraject

En natuurlijk is er aandacht voor je veiligheid. We werken volgens de VCU-normen (Veiligheids- en gezondheidsChecklist Uitzend- en Detacheringsbureaus).
Wat gaat het worden voor jou? Bel 070-3242800 of mail info@selectum.nl en informeer naar je mogelijkheden.

Winstdelingsregeling

Selectum kent een winstdelingsregeling voor haar medewerkers. We zijn er namelijk van overtuigd dat we samen het beste invulling geven aan onze ambitie om te groeien. Hoe dat komt? We ontvangen van onze technische professionals tips over projecten en/of vacatures. En over technische ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied. Door deze samenwerking kunnen wij nog fijnmaziger invulling te geven aan de vraag van onze opdrachtgevers. En verbeteren we continu onze dienstverlening.

Hoe ziet die winstdelingsregeling er uit? We reserveren per jaar een percentage van de behaalde winst en verdelen dit – naar rato van de gewerkte uren – onder alle collega’s. Zodra de jaarcijfers bekend zijn, ontvangt iedere medewerker een persoonlijke brief met daarin de bonus! Het percentage wordt ieder jaar in januari bekend gemaakt.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00