Navin Balraadjsing

Navin Balraadjsing

Rustig – precies – analytisch – goed luisteraar – ambitieus

Wat houdt je functie als accountmanager bij Selectum in?
Ik zorg, samen met het salesteam, voor de contacten met opdrachtgevers in onze branches. Daarnaast benader ik bestaande contactpersonen uit onze database en potentiële nieuwe kandidaten. We zijn als detacheringbureau voor technische professionals bezig met het uitbreiden van ons netwerk, om nieuwe business te genereren en om langdurige relaties aan te gaan met onze kandidaten en opdrachtgevers. Ik zoek hiervoor veel online en via het netwerk van mijn collega’s.

Hoe ben je bij Selectum terechtgekomen?
Ik werkte hiervoor bij Z- Energy in de sales, als accountmanager. Zonnepanelen, laadpalen voor thuis en op bedrijfslocaties, alles wat met hernieuwbare energie te maken heeft. Na een tijdje in de sales gewerkt te hebben wilde ik me verdiepen, méér weten over de techniek van hernieuwbare energie. Maar ook over de mensen die werken aan dit soort duurzame oplossingen.
Mijn officiële functie hier is Accountmanager Techniek, dus ik zit perfect op mijn plek. Het werkgebied betreft de traditionele markt van Selectum, maar ook windenergie, waterstof, CO2 en alle andere mogelijke vormen van hernieuwbare energie.
Ik ga regelmatig mee naar onze opdrachtgevers, zoals Tata Steel en Worley. Dan ga je echt de diepte in, precies wat je nodig hebt in mijn functie.

Wat zijn belangrijke vaardigheden als accountmanager?
Je moet in mijn werk goed te weten komen wat onze opdrachtgevers en kandidaten willen. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Een belangrijke sleutel daarvoor is goed kunnen luisteren en vooral geen aannames doen.

Verder moet je een goede vertaalslag kunnen maken met de informatie die je krijgt. Met als doel dat alle 3 partijen (kandidaten, opdrachtgevers en Selectum) een goede, langdurige relatie kunnen opbouwen. Dat is misschien nog wel belangrijker dan een goede match.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Selectum detacheert op topniveau. Ik leer enorm veel over recruitment van technische professionals en hoe deze worden ingezet bij onze opdrachtgevers. Ook de werkgebieden waar we onze mensen plaatsen zijn interessante werkomgevingen voor mij. Offshore, op- en overslaglocaties en raffinaderijen, overal gebeurt nu heel veel op het gebied van duurzaamheid.
Wat mij het meest interesseert? De combinatie van techniek, de mensen in het werkveld en hun visie. Hoe gaat het naar de toekomst met verduurzaming, hoe zetten we zo snel en efficiënt mogelijk hernieuwbare energie in?
Mijn ambitie is om een ervaren accountmanager in onze branches te worden. Een vakkundige gesprekspartner, die zowel onze opdrachtgevers als kandidaten vooruithelpt.

Wat staat er nog op je agenda voor vandaag?
Ik ben functieomschrijvingen aan het matchen met de technische professionals in onze database. Zo krijg ik een nog beter inzicht in onze vacatures, kandidaten en in wat onze opdrachtgevers nodig hebben.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Sporten. En dan vooral zaalvoetbal. Dat kan bij mij in de buurt en dan leef ik me 2 tot 3 keer per week helemaal uit.

 

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00