Mark van Zundert

Mark van Zundert

Sinds 1990 ben ik in diverse posities en met veel plezier werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Na een opleiding Personeel & Organisatie heb ik op een HR-afdeling van een gerenommeerde financiële instelling gewerkt. Maar pas nadat ik de overstap maakte naar een algemeen uitzendbureau had ik mijn draai gevonden.

De dynamiek tussen vraag en aanbod, de contacten met de mensen en de voldoening van het maken van de juiste match deden me beseffen dat ik de juiste richting had gekozen. Na het traject waarin ik functies als intercedent, senior intercedent en vestigingsmanager heb gehad was het de tijd om mijn vleugels uit te slaan.

In 1999 ben ik gestart in de wereld van de multidisciplinaire Technische Projectdetachering voor o.a. de (Petro-) Chemie & on – en offshore olie en gaswereld. Naast detacheren zijn werving en selectie, outplacement en opleidingen/ trainingen de diensten die binnen deze specifieke markt worden ingezet. Dagelijks wordt er overleg gepleegd over de inzet van de juiste mensen en daarbij is maatwerk gewenst. Door de juiste mix van diensten en ondersteunend advies aan te bieden zijn we in staat tot een goede oplossing te komen. Daarbij zijn de grote verschillen binnen de klantenkring een extra uitdaging en zorgen voor een grote variatie in het werk.

Sinds 2005 ben ik commercieel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de tak techniek van de Selectum groep. De stap naar Selectum is voor mij een logische. Allereerst omdat ik hier met gelijkgestemde collega’s kan werken. Daarnaast vanwege de professionele benadering van de markt waarbij de mens in al zijn facetten centraal staat.

De ontwikkeling en de groei die we als Selectum groep doormaken resulteert o.a. in de aanwas van zeer deskundige collega’s. Iedereen wordt de kans geboden vanuit zijn eigen kracht de markt succesvol te bewerken. Dat doen we als team met veel energie, enthousiasme, ervaring en vakkennis.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00