Gert Jan Pleysier

Gert Jan Pleysier

Ik ben op 1 januari 2004 gaan samenwerken met Selectum. Selectum was net een half jaar daarvoor gestart en het was een leuke uitdaging om te helpen een bedrijf op te bouwen tot een volwaardige speler in de arbeidsbemiddeling van technische specialisten.

Zoals iedere medewerker door de jaren heen zijn eigen specialisme heeft ontwikkeld is dit ook bij mij het geval. Door mijn werkervaring ben ik terecht gekomen in de inspectiewereld. Ik ben in dienst gegaan bij SGS. In deze functie heb ik veel bedrijven met al hun processen, apparatuur en leidingen goed leren kennen. Vervolgens heb ik een detacheringbureau geleid die technisch specialisten detacheerde vanaf design tot aan constructie en maintenance posities. Hiermee heb ik mijn ervaringen en werkgebied naast inspectie verder kunnen uitbreiden.

Vanaf 1997 staat arbeidsbemiddeling centraal in mijn werk. Het geeft mij heel veel voldoening om mensen aan een nieuwe baan te helpen en bedrijven aan een nieuwe medewerker. Mensen helpen blijft één van de mooiste ervaringen in je leven. Als je dit samen kunt doen met collega’s die dezelfde passie hebben dan versterk je elkaar en maak je nog meer energie los.

Mede door de komst en inzet van nieuwe collega’s kunnen we trots zijn op wat we nu hebben bereikt en hoe Selectum op dit moment bekend staat in de markt. Dit laatste is voor mij heel erg belangrijk en is ook de reden waarom de samenwerking zo succesvol is. Betrouwbaarheid, integriteit, resultaten boeken en langdurige relaties opbouwen met klanten en kandidaten is waar Selectum en ik voor staan.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00