Ruimte voor jou

Als vooraanstaande organisatie op het gebied van personeelsdiensten hebben we regelmatig ruimte voor mensen die het team van Selectum kunnen komen versterken. Op deze plek houden we je op de hoogte van de openstaande vacatures.

Onze vraag

Op dit moment zijn we op zoek naar een account manager. In deze functie combineer je de juiste persoon met de juiste baan, zoek je nieuwe kandidaten om ons bestand uit te bouwen en onderhandel je over tarieven.

We zoeken enthousiaste mensen met een opleiding vanaf mbo-niveau, die de Nederlandse en Engelse taal goed beheersen. Daarnaast moet je van aanpakken weten en een goed commercieel gevoel hebben. En als je al ervaring hebt bij een uitzend- of detacheringsbureau, dan werkt dat zeker in je voordeel.

Ons aanbod

Natuurlijk kun je rekenen op aantrekkelijke, flexibele arbeidsvoorwaarden - net als iedereen die voor of via ons werkt. Verder begeleiden we jou in je loopbaan en geven wij je de mogelijkheid om opleidingen te volgen. En natuurlijk bereiden we je allereerst grondig voor op je taken.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie?
Stuur dan je sollicitatie naar info@selectum.nl.
Voor meer informatie bel je Paul Haers, telefoonnummer 070 324 28 00.

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum