Aan de slag!

Detachering

Selectum helpt jou als technisch geschoolde professional aan een baan of een project, in tal van sectoren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die voor ons werkt, een functie heeft die zo goed mogelijk aansluit bij zijn of haar carrièrewensen. En om dat voor elkaar te krijgen willen we weten wie jij bent en wat jou beweegt.

Wij houden van een persoonsgerichte aanpak en vinden het erg belangrijk dat we een persoonlijke band opbouwen met zowel onze opdrachtgevers als degenen die via Selectum aan de slag willen.

Werving & selectie

Ook als je op zoek bent naar een vaste baan, kun je bij Selectum terecht. Want naast detachering houden we ook ons bezig met werving en selectie, ook wel aangeduid met Executive Search. Het gaat dan vaak om de bemiddeling voor leidinggevende posities, staf- en directiefuncties. Maar ook andere functies komen hiervoor in aanmerking.

In het geval van werving en selectie treed je in vaste dienst van de werkgever die de functie aanbiedt. Selectum begeleidt dit proces. Neem contact met ons op en bespreek je wensen ten aanzien van een vaste baan. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en zoeken een interessante functie die bij je past, in binnen- of buitenland.

Outplacement

Soms komt het voor dat organisaties moeten inkrimpen en het eigen personeel moeten laten gaan. Het is natuurlijk heel vervelend wanneer dit jou zou treffen. Je zal dan op zoek moeten naar een nieuwe baan.

Selectum kan je daarbij helpen. Onze accountmanagers zijn iedere dag actief bezig om technische professionals aan het werk te helpen. Wellicht zit daar voor jou ook een passende baan bij. Het is dan wel belangrijk dat je oude bedrijf de kosten daarvoor wil vergoeden.

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum