Veelzijdige zekerheid

Selectum detacheert veel specialisten op projectbasis en heeft daarmee een goede naam opgebouwd. Ons dienstenpakket is echter veel breder dan detachering.

We kunnen bedrijven ook van dienst zijn met werving & selectie. Op de traditionele manier. Of in combinatie met of in aanvulling op een detachering.

Bovendien kunnen bedrijven met vragen over outplacement ook terecht bij Selectum. Door de dagelijkse contacten in de markt weet Selectum als geen ander wat de mogelijkheden zijn. Onze accountmanagers zijn iedere dag opnieuw actief in het koppelen van vraag naar en het aanbod van personeel.
Selectum verzorgt deze dienst zowel voor groepen technisch specialisten als voor de individuele vakman.

Voor tijdelijke plaatsing van boventallige mensen hebben wij ook een voorziening in huis: redundancy services. De medewerkers blijven in dienst, maar worden door ons op een project geplaatst.

Tenslotte beschikken we over ons eigen 'dreamteam': een groep van hoog opgeleide specialisten en allrounders waar de klant een beroep op kan doen. Op die manier is de continuïteit van een project altijd gewaarborgd.

Het project voorop

Hoewel we over een indrukwekkend aantal medewerkers en kandidaten beschikken, werven we continu nieuwe mensen die we voor u kunnen inzetten. Allemaal professionals, die wij veel te bieden hebben: uitdagende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden en tal van voorzieningen. Hiermee nemen we onze mensen zo veel mogelijk zorgen uit handen. Zodat zij meer tijd, aandacht en energie overhouden voor datgene waar het bij ons allemaal om draait: het project.

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum