Specialisten voor projecten

Selectum is een belangrijke speler op het gebied van werving & selectie van technische professionals voor projecten in de procesindustrie.

Maar ook voor personeel in bijvoorbeeld de weg- en waterbouw, de scheepsbouw, offshore-constructies, de utiliteitsbouw, de farmaceutische industrie of bij energiebedrijven.

Naast de werknemers die bij ons in dienst zijn, beschikken we over werving- en selectiebestand van circa 16.000 werknemers. Dit bestand wordt voortdurend door ons up-to-date gehouden. Het slagingspercentage om bedrijven te voorzien van ervaren specialisten ligt bij ons daarom zo hoog. Dit komt niet alleen door het grote aanbod van specialisten, maar vooral door onze aanpak.

Binnen Selectum bundelen wij inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het detacheren van technische specialisten.

De oprichter heeft zijn sporen verdiend in een aantal toonaangevende bedrijven in de technische detachering. Alle account managers komen zelf ook uit dit vakgebied en voegen hun specifieke kennis en ervaring toe.

Als full-servicebureau richt Selectum zich op het aanbieden van professionals voor zowel de ontwerpfase van het project als de constructiefase.

Wij bieden daarnaast, door een unieke samenwerking met zusterbedrijven, interessante oplossingen aan op het gebied van veiligheidsmanagement, kwaliteit, arbo en milieu, certificering en opleidingen.

Zorgeloos inlenen

Bedrijven kunnen met vertrouwen een beroep op ons doen. Wij maken van veiligheid serieus werk. Niet voor niets werken we volgens de VCU-normen en zijn we in het bezit van een geldig certificaat VCU (Veiligheids- en gezondheidsChecklist Uitzend- en Detacheringsbureaus).

Onze administratie voldoet volledig aan de NEN 4400-1 normen.

VUC-logo AJA-logo

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum