Serdal Gökmen

Serdal Gökmen

assertief – energiek – communicatief – ambitieus – oplossingsgericht

Als account manager ben ik verantwoordelijk voor bestaande en toekomstige klanten. Ik investeer graag in de relaties met mijn klanten. Als ik weet ik wat er bij een bedrijf speelt, kan ik meedenken over oplossingen. Ik communiceer daarbij altijd op open en dus transparant te communiceren.
Daarnaast verdiep ik me in het werkveld van mijn opdrachtgevers: bouw & civiel, want daar gebeurt van alles. Ook al ben ik niet van oorsprong opgeleid in de techniek, toch voel ik me thuis is deze technische wereld. Ik heb al heel wat bedrijven van binnen gezien. Mijn roots liggen bij het uitzenden van personeel. Die ervaring neem ik mee ik deze functie bij Selectum.
Ik word ‘heel happy’ van tevreden klanten. Dus daar werk ik hard voor. En dat is in de huidige markt soms een uitdaging. Echt goede vakmensen zijn schaars. Samenwerking met onze Selectum-recruiters is daarom essentieel. We houden elkaar op de hoogte en vullen elkaar waar nodig aan. Zo zijn we samen in staat het beste resultaat voor onze klanten te boeken.
Binnen Selectum zijn er korte lijnen en de werksfeer is open en transparant. Je krijgt de ruimte om op je eigen manier zaken aan te pakken. We werken samen op basis van vertrouwen en vrijheid. Dat werkt goed voor mij.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00