André van den Berg

André van den Berg

betrouwbaar – gestructureerd – gedreven – professioneel – empathisch

Als recruiter sta ik dagelijks in contact met kandidaten. Ik werf ze, spreek ze en als ik overtuigd ben, stel ik ze, na overleg met onze afdeling Sales, voor aan onze opdrachtgevers. Alles op basis van wederzijds vertrouwen en goede afspraken. Want als je de zaken met kandidaten vooraf goed bespreekt, voorkomt dat teleurstelling of discussie later.

In mijn werk speelt communicatie dus een belangrijke rol. Vragen stellen, luisteren, doorvragen, checken. Niet alleen met onze kandidaten, maar ook met mijn Selectum-collega’s heb ik veel contact. We doen ons werk in overleg. We stemmen zaken af. Een succesvolle plaatsing is daarom altijd een teamprestatie.

Ik houd van het werken met mensen. En dan vooral vanwege de vele contacten. Als die goed zijn, kun je daar jaren later nog op terugvallen. Zo heb ik in de loop der jaren een mooi netwerk opgebouwd. Ook in landen als India, Pakistan en Zuid-Afrika. Daar pluk ik nog steeds de vruchten van.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als recruiter. Het vak is in essentie nog steeds hetzelfde. Alleen de wereld en de technische middelen zijn veranderd. Binnen Selectum werken we met een vaste groep ervaren professionals en ook een paar aanwinsten. Dit geeft een fijne dynamiek van jarenlange ervaring.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00