Amy James

Amy James

Loyaal – gestructureerd – stressbestendig – dienstverlener – taalliefhebber

Als office manager regel ik zo’n beetje alles wat er geregeld moet worden: voor ons kantoor en voor onze mensen. Van bestellingen tot ziekmeldingen. Van het uitwerken van cv’s tot het versturen van uitnodigingen. Ik ontzorg mijn collega’s waar het kan. Zodat zij zich kunnen focussen op hun hoofdtaak.

Mijn werk is geen dag hetzelfde. Door mijn rol ben ik op de hoogte van wat er speelt. En ik ben bij veel zaken betrokken. Die afwisseling in combinatie met veel contacten, vind ik het leukste van mijn functie. Pas als aan het eind van de dag mijn to-do-list is afgevinkt, ben ik tevreden.

De branches waarin Selectum actief is ken ik goed. Dat is een voordeel, want ik heb vaak aan een half woord genoeg. Ik weet wat onze klanten prettig vinden. Bijvoorbeeld hoe je een goed en klantgericht cv maakt. Omdat mijn moedertaal Engels is, kan ik makkelijk met onze internationale klanten communiceren. Zowel in gesprekken als ‘op papier’.

Ik ben trots op Selectum omdat we gaan voor de persoonlijk aanpak. We zijn betrouwbaar en eerlijk. In onze afspraken en communicatie. We willen een partner zijn voor onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Iedereen zet zich elke dag weer in om de juiste mensen te vinden voor die ene specifieke klant.

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00