Alison van Exel

Alison van Exel

Sinds 1 oktober 2019 ben ik 36 uur aan de slag als officemanager bij Selectum. Een drukke baan met veel input, precies waar ik energie van krijg! Ik ondersteun sales en recruitment, werk CV’s en vacatures uit, zorg voor de dossieropmaak en natuurlijk neem ik de telefoon op voor Selectum. Plus alles wat er nog tussendoor komt. Als commercieel ingesteld persoon met veel energie past deze baan mij als gegoten.

Hoe ben je in contact gekomen met Selectum?

Ik ben door Alban Zymberi benaderd via LinkedIn, met de vraag of ik interesse had. Dat kwam precies op het juiste moment: na 12,5 jaar als officemanager bij Stiva was ik toe aan een nieuw avontuur. Ik laat graag mijn hersens kraken en na al die jaren in een vertrouwde, veilige werkomgeving was het tijd om de kussens eens flink op te schudden. Nu kom ik elke dag moe thuis maar wél levendig en vol met energie.

Hoe ben je ontvangen op je nieuwe werkplek?

Heel warm en hartelijk, zo werd ik bijvoorbeeld onthaald met een grote bos bloemen. Iedereen bij Selectum is behulpzaam en toont interesse. Je merkt aan alles dat we een team zijn, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat en zich verantwoordelijk voelt voor het eindresultaat. Of het nu gaat om het plaatsen van een kandidaat tot het samen opruimen van de lunchtafel.

Wat is het mooiste aan je werk?

Het energieke ervan en mijn contact met mensen. Ik word uitgedaagd, voel me zichtbaar en kan iets voor mensen betekenen. Het geeft mij altijd een goed gevoel om collega’s te kunnen ontzorgen, werk uit handen te nemen en ze te ondersteunen. Dat is een van mijn talenten en hier bij Selectum kan ik me helemaal uitleven.

Heb je zelf ook interesse in techniek?

Ik heb twee linkerhanden en bovendien nooit eerder te maken gehad met deze wereld van petrochemie, boorplatforms en energietransitie. Mijn interesse ging er ook nooit naar uit. Maar ik zie elke dag onze uitdagende vacatures (Process Engineers, Mechanical Engineers, Piping, Bouw en Civiel) en CV’s van mensen die op de meest spannende projecten wereldwijd hebben gezeten. Daar leer ik veel van en elke dag groeit daarmee mijn verbondenheid met de technische wereld.

Zou je Selectum bij anderen aanbevelen en waarom?

Ja, absoluut! De sfeer is warm, behulpzaam en gezellig. Iedereen hier voelt zich verantwoordelijk om een project, plaatsing of event gezamenlijk tot een succes te maken. Ook belangrijk: iedereen hier houdt zich aan zijn of haar afspraken. We kunnen volledig op elkaar vertrouwen.

Wat heb je vandaag nog op je agenda staan?

Veel! Ik ga eerst wat vacatures en CV’s uitwerken. Dat zijn commerciële activiteiten die ik voorrang geef. Na de lunch, waar ik de boodschappen voor verzorg, lever ik vanmiddag de teksten voor het kerstcadeau en de kerstkaarten aan. Daarna regel ik nog een kerstborrel voor een aantal kandidaten die bij hetzelfde bedrijf zijn geplaatst. Tussendoor neem ik de telefoon aan en regel ik ad hoc klussen voor mijn collega’s. Er is altijd een berg werk te verzetten, gelukkig kan ik goed prioriteiten te stellen.

Famous last words?

Sportiviteit staat bij mij hoog in het vaandel: fysiek actief bezig zijn, maar ook een sportieve houding naar mijn collega’s en andere mensen. Verder ben ik een vrouw van mijn woord: afspraak is afspraak, ook privé. Mede daarom voel ik me zo thuis bij Selectum!

Vind je Selectum leuk? Word een Selectum insider!

Selectum b.v.
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
070 – 324 28 00