Annelous Moen: Al jaren veilig aan het werk.

Annelous Moen In haar baan als Safety Supervisor is Annelous Moen verantwoordelijk voor het veilig werken bij Eurotank Amsterdam BV. Op deze terminal, met 211 tanks op het terrein, worden dagelijks allerlei werkzaamheden uitgevoerd. Van productie en onderhoud tot nieuwbouw. Annelous zorgt er voor dat dit allemaal op een veilige manier kan worden uitgevoerd. Dat begint bij de werkvoorbereiding door alle potentiële risico’s in kaart te brengen, te analyseren en passende beheersmaatregelingen te adviseren. Vervolgens adviseert Annelous de werkvoorbereiders bij het maken van hun werkvergunningen. Samen zorgen zij er dan voor dat de aannemers veilig aan de slag kunnen. Zij controleert in de uitvoering of alle afspraken daadwerkelijk worden nagekomen.
Annelous werkt sinds 2013 voor Selectum: “het is een leuke baan die iedere dag weer anders is”.

Hoe ben je eigenlijk aan deze baan gekomen?
“Jaren terug was ik op zoek naar iets anders. Ik zat destijds bij een grote raffinaderij in Amsterdam en was eigenlijk wel toe aan een andere baan. Ik had een collega die zeer tevreden was over Selectum. Op die aanbeveling ben ik gewoon het gesprek aangegaan. Ik was wel nieuwsgierig wat Selectum voor mij kon betekenen. Mijn eerste telefonische contact met Mark van Zundert was meteen goed. Ik werd uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Normaal vind ik een interview best spannend, maar het gesprek met Selectum was open en informeel. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Hierdoor kon ik ook goed aangeven wat ik in mijn nieuwe baan belangrijk vond. Ik kon mijn verhaal kwijt en er werd serieus ingegaan op mijn vragen. Mark begreep wat ik zocht en is samen met zijn collega’s vervolgens aan de slag gegaan. Wat ik zelf tijdens die zoektocht heb ervaren is dat Selectum een stap extra voor je doet. De afspraken worden nagekomen en er wordt op een goede constructieve wijze gecommuniceerd.”

Hoe ervaar je het om zo’n tijd voor hetzelfde bureau te werken?
“Ik ervaar het werken voor Selectum als zeer prettig. Er is zowel telefonisch als tijdens de werkbezoeken vanuit Selectum regelmatig en goed contact. De accountmanagers en de back-officemedewerkers zijn heel toegankelijk, wanneer je een vraag hebt is er altijd een luisterend oor en volgt er op korte termijn een antwoord. Bovendien weten de accountmanagers waar zij over spreken. Zij kennen de klanten en de vakgebieden erg goed. Hierdoor kan je als professional meteen op een goed niveau communiceren en dat werkt voor mij gewoon prettig.”

Waarin onderscheidt Selectum zich?
“Ik ervaar zoals gezegd Selectum als zeer persoonlijk en betrouwbaar. Maar dan ook echt. Die persoonlijke benadering is oprecht. Zij onthouden wat je hebt gezegd en dat maakt dat je als collega wordt behandeld. Dat heb ik bij andere bureaus wel eens anders meegemaakt. En ook wanneer je eens kritisch bent dan staan ze daar voor open. Zij nemen de aanbevelingen serieus en gaan daarmee aan de slag om dat een volgende keer beter of anders te doen. Het is een goede club en ik beveel Selectum dan ook van harte aan.

Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden voor veiligheidskundigen? Klik dan hier.
 

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum