Selectum verkozen tot
Preferred Supplier van Jacobs Engineering!

Recent hebben Jacobs Engineering Nederland en Selectum hun handtekening gezet onder de overeenkomst waarbij Selectum Preferred Supplier van Jacobs is geworden.

Jacobs Engineering is met 65.000 medewerkers, 250 kantoren in 30 landen en met een jaaromzet van meer dan $12 miljard een van de grootste ingenieursbureaus ter wereld. Recentelijk werd Jacobs door Fortune Magazine zelfs genoemd als een van `s werelds meest gewaardeerde ingenieursbureaus.

In de kernwaarden van Jacobs staan de eigen medewerkers centraal. De Jacobs professionals leveren technische oplossingen voor projecten in verschillende industrieën. Zo is Jacobs actief in o.a. de Aerospace & Defense, Automotive & Industrial, Buildings, Mining & Minerals, Nuclear, Oil & Gas (upstream), Petrochemicals & Chemicals, Pharmaceuticals & Biotechnology, Power & Utilities, Pulp, Paper, & Consumer products, Refining (downstream) Telecommunications, Transportation en Water & Wastewater.

Jacobs is al jarenlang een zeer gewaardeerde opdrachtgever van Selectum. Op verschillende interessante projecten, in zowel Nederland als daarbuiten, heeft Selectum technische professionals geleverd. Beide organisaties hebben de mens centraal staan in de bedrijfsvoering en dat schept een band. Daarnaast delen zij ook de passie voor techniek. Samen zoeken we naar de beste oplossingen en gaan we voor het gewenste resultaat.

Selectum is gekozen vanwege de professionaliteit van de organisatie en de goede dienstverlening. In de rol van Preferred Supplier krijgt Selectum de mogelijkheid nog meer technische functies in te vullen. Dit betekent voor de technische professionals van Selectum nog meer interessante projecten en uitdagende banen.

Selectum is blij met deze stap. Directeur Mark Koster: “We zijn eigenlijk al heel lang Business Partner van Jacobs Engineering. De formele status van Preferred Supplier geeft ons een boost om een nog betere invulling te geven aan deze rol. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden binnen Jacobs om technische rollen in te vullen. Onze Account Managers zijn klaar om hiermee verder aan de slag te gaan. We nodigen geïnteresseerde technici van harte uit om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden bij Jacobs Engineering”

Bel voor meer informatie met 070-3242800.
En kijk hier naar de actuele vacatures.
 

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum