Remco Piso

Remco Piso Arbeidsbemiddeling is een vak. Niets geeft mij meer voldoening dan het op de juiste wijze afstemmen van belangen tussen opdrachtgevers enerzijds en werkzoekenden anderzijds. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de technische arbeidsmarkten. Ik heb kennis gekregen van de gebruikte technieken en weet door mijn ervaring wat nodig is om tot een succesvolle match te komen.

Eén van de leukste dingen in mijn vak is dat veel van de mensen, die ik in het verleden heb bemiddeld, vaak langdurig bij dezelfde werkgever of in eenzelfde project blijven werken. Dit is voor mij een teken dat het een goede match is geweest. Ik blijf met deze mensen contact houden omdat het mij interesseert hoe zij zich verder ontwikkelen. En het gevolg is dan dat zij, op basis van de goede relatie, ook nog eens mijn opdrachtgever kunnen worden.

In mijn gesprekken met opdrachtgevers en werkzoekenden zoek ik altijd naar verbindende factoren. Door mijn ervaring ben ik in staat om de juiste adviezen te geven aan beide partijen. Werken in de dynamiek van (grote) technische projecten vraagt van medewerkers bijzondere capaciteiten. Niet alleen technisch maar ook op het persoonlijke vlak.

Het is juist deze dynamiek in de projectenwereld die mij fascineert. Ik vind het fantastisch om te zien hoe deze, soms enorme, projecten tot een goed einde worden gebracht. En voor mij is het een extra beloning als daar mensen via Selectum aan hebben meegewerkt!

Selectum was voor mij niet anders dan een logische keuze. Het is een netwerkpartij pur-sang met hele stevige wortels in de techniek. Daarnaast kiest Selectum bewust voor ervaring en onderling respect. En zo versterkt Selectum haar leidende positie als intermediair van technische professionals.

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum