Mark van Zundert

Mark van Zundert Sinds 1990 ben ik in diverse posities en met veel plezier werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Na een opleiding Personeel & Organisatie heb ik op een HR-afdeling van een gerenommeerde financiële instelling gewerkt. Maar pas nadat ik de overstap maakte naar een algemeen uitzendbureau had ik mijn draai gevonden.

De dynamiek tussen vraag en aanbod, de contacten met de mensen en de voldoening van het maken van de juiste match deden me beseffen dat ik de juiste richting had gekozen. Na het traject waarin ik functies als intercedent, senior intercedent en vestigingsmanager heb gehad was het de tijd om mijn vleugels uit te slaan.

In 1999 ben ik gestart in de wereld van de multidisciplinaire Technische Projectdetachering voor o.a. de (Petro-) Chemie & on – en offshore olie en gaswereld. Naast detacheren zijn werving en selectie, outplacement en opleidingen/ trainingen de diensten die binnen deze specifieke markt worden ingezet. Dagelijks wordt er overleg gepleegd over de inzet van de juiste mensen en daarbij is maatwerk gewenst. Door de juiste mix van diensten en ondersteunend advies aan te bieden zijn we in staat tot een goede oplossing te komen. Daarbij zijn de grote verschillen binnen de klantenkring een extra uitdaging en zorgen voor een grote variatie in het werk.

Sinds 2005 ben ik commercieel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de tak proces techniek van de Selectum groep. De stap naar Selectum is voor mij een logische. Allereerst omdat ik hier met gelijkgestemde collega's kan werken. Daarnaast vanwege de professionele benadering van de markt waarbij de mens in al zijn facetten centraal staat. En natuurlijk de uitdaging om een organisatie vanaf de pioniersfase verder op te zetten.

De ontwikkeling en de groei die we als Selectum groep doormaken resulteert o.a. in de aanwas van zeer deskundige collega's. Iedereen wordt de kans geboden vanuit zijn eigen kracht de markt succesvol te bewerken. Dat doen we als team met veel energie, enthousiasme, ervaring en vakkennis. De toekomst ziet er rooskleurig uit!

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum