Mark Koster

Mark Koster Na mijn afstuderen ben ik in vele branches werkzaam geweest voordat ik in 1991in de detachering belandde. En meteen was mijn interesse gewekt. Het werken met mensen is zo veel interessanter dan met produkten.

Mijn start binnen de detachering was bij een bedrijf dat gespecialiseerd was in de technische detachering. Hoewel deze organisatie onderdeel werd van een multinational, kreeg ik in mijn managementrol voldoende vrijheid om een eigen koers te varen. Hierdoor kon ik naast mijn managementvaardigheden ook mijn talenten als ondernemer ontwikkelen. Nadat ik de periode bij deze organisatie had afgesloten ben ik een aantal initiatieven als ondernemer gestart maar op een of andere manier bleef het detacheren van technisch personeel me trekken. Blijkbaar is dit wat ik echt wil doen.

Vandaar dat ik in 2003 besloot Selectum te starten. Het was mijn wens om een organisatie te bouwen met SAMENWERKING als fundament. Gebaseerd op de samenwerking met technische professionals die op zoek zijn naar een interessante baan of opdracht. En natuurlijk ook gebouwd op de samenwerking met opdrachtgevers die gekwalificeerde medewerkers nodig hebben. Om dit doel te realiseren wilde ik graag een team van ervaren accountmanagers hebben. Ervaren mensen die begrijpen waarom samenwerking zo belangrijk is. Al snel waren er mensen uit mijn netwerk geïnteresseerd. Zij hadden ruime ervaring maar ook de "guts" om gezamenlijk deze uitdaging aan te gaan.

Selectum bestaat in 2018 vijftien jaar. Er staat nu een solide organisatie met drie divisies. Selectum Techniek voor alle technische functies in de Process Industry. Bouw & Civiel dat zich richt op functies in de bouw en infra. En een consultancy bedrijf Selectum Asset Integrity. De doelstelling om samen te werken is gerealiseerd maar kan wat mij betreft nog worden uitgebreid. Ik zie namelijk dat wij in staat zijn met veel van onze medewerkers lang samen te blijven werken. We kunnen in die periode deze technische specialisten echt ondersteunen in hun loopbaan. Ook bij onze opdrachtgevers zien we dat langdurige relaties een belangrijk onderdeel zijn van het succes. Het jubileum van Selectum gaf een nieuwe impuls om deze integrale en multidisciplinaire samenwerking voort te zetten. En dat doen we iedere dag opnieuw. We gaan er voor!

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum