Hélène van der Burg

Hélène van der Burg Na mijn opleiding MEAO ben ik vanaf september 1997 gaan werken bij een bouwkundig adviesbureau. Hier ben ik de laatste 18 jaar verantwoordelijk geweest voor de gehele boekhouding. De wensen van klanten, leveranciers en medewerkers heb ik vertaald naar maatwerk in de financiële administratie. Daarbij is het natuurlijk belangrijk om snel en secuur te werken. Door mijn ervaring weet ik inmiddels wat het is om een tot een adequate en correcte bedrijfsadministratie te komen.
 

Begin 2015 was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Best wel spannend natuurlijk. Na 18 jaar weer eens gaan solliciteren. Dat was al lang geleden. Maar dit heeft mij niet weerhouden om te schrijven op de vacature van Selectum. De functieomschrijving sloot precies aan bij wat ik zocht en in het eerste gesprek bleek dat het goed klikte. Na het tweede gesprek wist ik het zeker: ik ga voor een baan bij Selectum.

Wat mij enorm aanspreekt is de werkwijze van Selectum. We werken klantgericht, staan open om tot oplossingen te komen, zijn heel actief, reageren snel en gaan voor een resultaat. De financiële administratie kan hierbij een belangrijke rol spelen. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers het salaris volgens afspraak ontvangen, de declaraties op tijd worden betaald en dat er mogelijkheden zijn voor maatwerk. Dit geldt ook voor klanten: zij krijgen volgens afspraak en op tijd de facturen.

Binnen de staf van Selectum is het voor mij opvallend hoe iedereen met elkaar wil samenwerken, open is naar elkaar en zichzelf graag wil verbeteren. Dat brengt een prettige werksfeer met zich mee. En daar pas ik erg goed in. Ik heb het prima naar mijn zin. Ik werk op maandag en donderdag en zorg op de andere dagen voor mijn gezin. Op deze wijze ben ik staat mijn gezin en werk op een perfecte manier te combineren.

Ons team

Lees hier meer over de ervaring en de motivatie van onze staf. Volgende >

Zoek en vind werk!

Vind hier jouw baan!

Vul een zoekterm in en klik op "vind". Of klik direct op "vind" en bekijk alle actuele vacatures. Zoek vacatures

Een vaste baan

Zoek je de zekerheid van een vaste baan?

Hier vind je ons aanbod van vaste functies. Vaste functies

Inschrijven

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan?

Bereid je voor op je toekomst. Schrijf je in en je ontvangt alle interessante vacatures in jouw vakgebied. Inschrijven bij Selectum